Tharrats


Una de les poques coses positives que ens ha regalat aquesta campanya electoral, és la possibilitat de disfrutar cada dia d'una tira de Joan Tharrats encapçalant la secció de política de l'Avui. En Tharrats és un humorista gràfic de primer nivell que amb un estil de dibuix personalissim, simple pero absolutament efectiu, ataca sepre el gag per on fa més mal. (Suposo que l'abrandada reivindicació de Joan Tharrats com a humorista gràfic que vaig fer a l'entrevista que em feu en Llucià Ferrer a Catalunya Ràdio no ha tingut res a veure amb la incorporació d'en Joan al club dels ninotaires diàris.) Espero que un cop acabada la campanya, a l'Avui hi hagi el bon seny de deixar la tira d'en Tharrats, que es sumaria al clàssic i insustituïble acudit de l'entranyable Fer i les historietes d'en Daniel Boada i Montesol.

Comentaris

Sergi ha dit…
Completament d'acord,que haig de dir de l'amic Tharrats.Bona l'entrevista que et van fer,ple de dates curioses.Desde aqui també reivindico una vinyeta diaria per el Joan.
Franchu ha dit…
El que sempre m'ha deixat flipat d'en Tharrats són els increíbles guions i texts dels seus ninots.

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Ferran ha dit…
Inconmensurable el Tharrats, de raza le viene al galgo. un monstru
Salut!
Cheewee ha dit…
Ja veus!!!
m'encanten els seus diàlegs. Jo el vaig descobrir en EL JUEVES.

I l'altre dia, fent zapping, vaig veure que sortia el seu nom en els crèdits de guionistes de la sitcom de TV3 de en JOAN i ROGER PERA. Potser que també faci de guionista?
Ferran ha dit…
Després de sentir l'entrevista queda clar que si que t'ho deu a tu lo de la tira el Tharrats
Kap ha dit…
No, en Joan és un dels grans, grans. Reconegut dins la professió (Premi al millor guionista del Saló del Cómic, Professor Honorífic d'Humor de la Universitat d'Alcalà de Henares) que ha col.laborat amb els seus guions en programes imprescindibles de la història audiovisual del país (des de l'Un dos tres, a Pasta Gansa, Filiprim, Persones Humanes, Dinamita...), co-autor de més de 30 llibres...
i un tipus collonut.
Ricardo Peregrina ha dit…
Jo recordo les seves històries al Jueves amb el seu germà Tha, un dibuixant fabulós. Eren el que més m'agradava de la revista.

Entrades populars