5/2/08

Cosas que pasan

Yo he estado unos días desconectado, y cuesta volver a enchufarse... pero allá vamos. Seguramente no os cuento nada nuevo, pero por algo hay que empezar. Dos cosillas, una de buena y una de mala; para compensar...

La buena: Toni Batllori, compañero de profesión y de periódico ha sido galardonado con el Premi Ciutat de Barcelona, por sus viñetas en La Vanguardia. El jurado ha destacado la calidad y agudeza de sus comentarios gráficos. Podeis ller la noticia, en català a Comicat, y en castellano en EuropaPress. Mis felicitaciónes para Toni.


La mala: el compañero Lamber, amenazado por la publicación de una viñeta en el diario local El Económico. Se ve que la ácida visión satírica de Lambert de una manifestación en Sagunto, le ha acarreado insultos y amenazas en un pleno, llamadas a su casa desde telefonos ocultos, y la amenaza de una querella por el Atlético Saguntino Club de Fútbol. Mucho mejor que yo, lo explica en su blog JRMora. Mi solidaridad con Lamber.

8 comentaris:

Ran ha dit...

Impressionant i indignant lo de Sagunt, jo els he dit això: "Sagunt=España profunda, aquestes reaccions realment retraten als indignats no com a ovelles sino com a burrrrrus...la llibertat d'expressió no està acceptada en molts llocs encara, hi ha zones on la intel·ligència es veu que arriba amb comptagotes. Una abraçada Lambert! No et deixis amedrentar! el que has fet eixampla la democràcia, no ho dubtis. Derribo SI!"
Pregunta: I pq precisament han estat els futboleros els d'indignar-se? Que es dediquen a pensar ara?

kap ha dit...

Sí, noi, terrible. La sàtira fa mal sobretot quan l'encerta, per tant si el dibuix ha fet saltar guspires és perque ha fet diana.

david ha dit...

Es lamentable lo de las amenazas.
Lo que es de risa -o para llorar- es que, como satiriza en un chiste una manifestación en la que iban algunos niños con sus padres, los otros van e informan del caso "a la fiscalía de menores"!!
Kap, ten cuidado si haces un chiste sobre Bojan, que te empapelan...

Sergi ha dit...

Ja era hora que la tasca del Toni fos reconeguda a la seva ciutat,cada cop es supera i cada cop es mes lucid.
Lo del Lambert fot pena,aixi de clar.Si qualsevol dibuixant ha de rebre amenaces e insults per fer una vinyeta satirica,apaga i vámonos.
Lambert,estamos contigo.

L'Avi ha dit...

Fot i molt el tema de Lambert, però discrepo del comentari d'en Sergi, després del que hem passat els professionals d'aquest país (molts l'has hem passat de tots colors i fins i tot hem patit bombes) ara no és moment de "apaga y vamonos" si no de continuar al peu del canó. Si fins ara no ens han fet callar, no recularem pas...

Sergi ha dit...

Cert,estimat Avi.De savis es rectificar i crec que no es el moment de plegar veles sino de continuar al peu del canó.

L'Avi ha dit...

En cap moment he dubtat de la seva saviesa, benvolgut Sergi, fins i tot diria que sou una persona molt sensibilitzada amb el món de l'humor, cosa que s'agraeix

Anònim ha dit...

Deberían estar prohibidos los teléfonos con números ocultos (sobre todo de madrugada).......