Los inventos del TBO


A partir d'avui, 29 de novembre es podrà veure al Castell-Ecomuseu Urbà l’exposició “Los grandes inventos de TBO”, que organitza el Museu Etnogràfic Vallhonrat. Una mostra de dibuixos originals realitzats entre el 1926 i el 1961 que es podrà visitar fins el 31 de gener de 2008.

A les 19.30 h s'inaugura a la sala d’exposicions del Castell (c. del Castell, 35). Per aquest dia s’ha previst una taula rodona en la qual hi participaran el director del Museu Etnogràfic Vallhonrat, Pere Vallhonrat, com a moderador; el comissari de l’exposició, Lluís Giralt; i diversos personatges vinculats al món de la il•lustració. A tots els assistents a l’acte se’ls obsequiarà amb un llibre-catàleg sobre aquesta exposició.

Comentaris

Franchu ha dit…
Doncs sembla molt interessant aquesta exposció, el TBO va marcar tota una epoca i una generació... o dues... EM ve molt de gust anar-hi a veure que tal, ja miraré com arribar a Rubí, jejeje

Apa-li nanu

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Kap ha dit…
Val la pena. Tots els dibuixos són originals, la selecció és molt acurada, els autors hi son estudiats amb rigorositat i el catàleg val molt molt la pena.

Entrades populars