Va de teléfonos


Fa poc he enviat uns quants acudits per a un llibre col.lectiu sobre els telèfons en el qual hem participat diversos humoristes (Ferreres, Batllori, Fer, Kim, Quino, Maitena, Cabañas, Alfredo, Farruqo, Muntañola... i un pilot més). L'edita Mondadori per nadal, com a regal per a la companyia Vodafone. Ara s'està acabant de compaginar i pel què em diuen, és una cosa ben potent i maco. Aquest és una dels meus acudits.

Acabo de enviar unos chistes para un libro colectivo sobre telefonos en el que hemos participado varios humoristas (Ferreres, Batllori, Fer, Kim, Quino, Maitena, Cabañas, Alfredo, Farruqo, Muntañola... i un puñao más). Lo edita Mondadori por navidad como regalo para la compañía Vodafone. Ahora se está terminando la compaginación y me dicen que está quedando de lo más chulo. Éste es uno de mis chistecillos.

Comentaris

Franchu ha dit…
jejeje, molt bona, el gos amb aquest color ja t'he una mica de pinta de mòbil...jejeje Ja ens diras quan publiquen aquest recopilatori, per cet ahir vaig preguntar a la botiga pel de "Bagaria" i no en sabia res, però ja l'he encarregat, i potser n'agafa més d'un perque li va resultar molt interessant.

Aps!!! un altre cosa, el recopilatori de la copa america tampoc l'he trobat, els de la botiga oficial, no donen resposta als meus milius...

Vinga nanu...¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Ferran ha dit…
Que guapo, mola veure que almenys una ínfima part dels calés que em roben cada mes va a parar a mans honestes.
saludos!
Mike Franco ha dit…
xDxD!!! Molt bó... el millor és la cara del gos quan ha sabut que la dona ha de tornar a marcar un altre cop xDxD!!!
Kap ha dit…
Franchu: Noi, que n'ets de ràpid! El de Bagaria es començarà a distribuïr a mitjans de la setmana que ve, o sigui que com a mínim, fins a l'altra no hi serà. Ja us aniré tenint al corrent. Això de la copa amèrica, potser demanar-ho al Luis Conde (luis.conde[arroba]apmadrid.es), que és qui ho ha manegat tot. És un llibrot maco, maco.

Ran: Aquest sí que és amb aquarel.la de veritat, amb pinzell i aigua i tota la cagarel.la. A mi tambè em foten els cuartus cada mes, aquests, i mira, si s'els gasten en això, com a mínim fem les paus.

Mike: Sí, noi, imagina't per on ha de ficar el dit la dona per marcar de nou el número de telèfon! .-)
Anònim ha dit…
Vodafone, Perrofone. Juas.

Un abrazo.

Entrades populars