Un llibre de Patum


Acaba d'aparèixer el llibre Imatges de la Patum a la II República, de Ramon Felipó. És un llibre molt maco, amb fotos molt interessants (moltes d'inèdites) trobades de llocs ben diversos, editat per Llibres de l'Índex. Tambè hi ha un recull de dibuixos d'alguns dels nostres il.lustres dibuixants que han tractat el tema: Ricard Opisso, Lola Anglada, Francesc Fontanals (Soka), Joaquim Renart, Enric Cristófor, Ignasi Vidal Molné, Francesc Nel.lo, Josep Vinyes i Josep Maria de Martín, amanit amb una introducció i un petit apunt biogràfic de cadascun dels artistes. La coberta i el disseny de l'interior és de l'inigualable Salvador Vinyes, i jo hi he fet un ninotet a la contraportada. Un llibre patumaire que no pot faltar a la col.lecció.

Comentaris

Anònim ha dit…
No entiendo casi ni papa de lo que pone... pero el dibujo del dragón es una chulada.
Por cierto... ¿se sabe algo de la copa America?
Kap ha dit…
Lo que explico es que acaba de salir un nuevo libro sobre la Patum, en el que he dibujado la contraportada. El libro recoge imagenes de la fiesta durante la II República. La Patum es la fiesta gorda de mi pueblo, una celebración del Corpus Christi que se remonta a la antiguedad, y que ha sido declarada Patrimonio de la Humanidad por la Unesco.
De lo de la Copa América, hablé la semana pasada con Luís Conde (me llamó para decirme que en el catálogo aparece errado mi lugar y fecha de necimiento) y parece que el catálogo está hecho y recién salido del horno y la expo a punto de inaugurarse. Por lo que entendí, igual nos vuelven a invitar a Valencia para la inauguración. Aunque no se si será más bien pronto o tarde...
Franchu ha dit…
Genial el dibuixet del Drac... jejej molt entranyable i amb molta força ideaologica...jejeje m'encanta

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!

Entrades populars