Troika

Desmanegar l'estat del benestar, endur-se els diners a paradisos fiscals, endollar-se a consells d'administració de bancs i grans empreses, privatitzar a tort i a dret, cobrar comissions, apujar els impostos... en definitiva, arruïnar el país... tu també pots fer-ho!

D'això va Que viene la Troika!, versió espanyola d'un joc de Tabletip Games, uns emprenedors portuguesos que han vist que malgrat tot val la pena agafar-se les coses pel cantó divertit, i amb humor i enginy han desenvolupat aquest joc de sobretaula que és alhora una sàtira social de la situació del país.

Els dibuixos de la versió portuguesa eren a càrrec de Vasco Gargalo, Filipe Preto i Nuno Saraiva, i les cartes de la política espanyola (una llarga llista encapçalada per Rajoy, Rato, Rubalcaba, Esperanza Aguirre, Gallardón, Francisco Camps, Rita Barberá, Artur Mas, Alícia Sánchez Camacho, Rosa Díez i altra trepa de la mateixa jeia) han estat dibuixades per un servidor...




Desmantelar el estado del bienestar, llevarse el dinero a paraísos fiscales, enchufarse a consejos de administración de bancos y grandes empresas, privatizar a diestro y siniestro, cobrar comisiones, subir los impuestos a troche y moche... en definitiva, arruinar el país ... ¡tú también puedes hacerlo! 

 Este es el objetivo de Que viene la Troika!, versión española de un juego de Tabletip Games  unos emprendedores portugueses que han visto que a pesar de todo, vale la pena tomarse las cosas por el lado divertido, y con humor e ingenio han desarrollado este juego de sobremesa que es a la vez una sátira social de la situación del país. 

 Los dibujos de la versión portuguesa eran a cargo de Vasco Gargalo, Filipe Preto y Nuno Saraiva, y las cartas de la política española (una larga lista encabezada por Rajoy, Rato, Rubalcaba, Esperanza Aguirre, Gallardón, Francisco Camps, Rita Barberá, Artur Mas, Alicia Sánchez Camacho, Rosa Díez y otros de la misma ralea) han sido dibujadas por un servidor de ustedes...

Más info en La información.com, y en Público.es

Comentaris

Tot Barcelona ha dit…
Hace cosa de un año salió en Portugal, fue bien recibido como juego, y es interesante.
salut
Josep ha dit…
Em recorda un joc de taula anomenat JUNTA, basat en una república bananera.
Kap ha dit…
Miquel: La ley mordaza ya prohibe el escrache... a ver si al final también van a prohibir el escarnio...
Kap ha dit…
Josep: no el coneixo... però si va de una República bananera no té res a veure amb Espanya... aquí tenim una Monarquía bananera!

Entrades populars