Mostra d'Humor Gràfic Caragoler

Copio la nota de premsa de la Fecoll, sobre la inauguració de la mostra d'Humor gràfic Caragoler:

Inaugurada la mostra del VI Concurs d’Humor Gràfic Caragoler. 
L’exposició, inclosa en el cicle CaricArt, romandrà oberta fins al 31 de juliol. 
L’humorista gràfic de Berga Jaume Capdevila, conegut artísticament com KAP, ha inaugurat aquesta tarda l’exposició del VI Concurs d’Humor Gràfic Caragoler a la sala Manolo Calpe de la Fecoll. 
La mostra està formada per les cinquanta millors obres presentades al concurs d’enguany i forma part de Caricart 2013, una iniciativa que arriba ja a la tercera edició i que inclou activitats, exposicions, ponències, taules rodones o tallers relacionats amb l’humor gràfic que se celebren entre Barcelona i Lleida. Kap ha visitat l’exposició aprofitant la seva presència a la capital del Segrià amb motiu d’una xerrada sobre la sàtira política que va representar la revista Cu-Cut! entre el 1902 i el 1912. 
A la inauguració hi ha assistit també el vicepresident de la Fecoll, Ferran Perdix; el coordinador de La Quera, Ermengol Tolsà i el president d’Humoràlia, Marçal Abella i el coordinador d'exposicións, Josep Maria Maya. La mostra de les obres del concurs d’humor gràfic caragoler, que inclou la vinyeta guanyadora dels bascos Asier i Javier, romandrà oberta fins al 31 de juliol en horari de 9 a 13h i de 17 a 20h. 

Comentaris

Entrades populars