Humor social a Alacant

La mostra d'Humor Social de la Universitat d'Alacant es va inaugurar amb la presència de Kim, nomenat Notario del Humor, juntament amb l'històric Josep Sanchís de Pumby. Més informació al bloc de Feco.




Una altra cosa. En Napi m'avisa que de moment hi ha hagut poca participació en el concurs d'humor gràfic sobre el vi. Cal recolzar aquestes inciatives per aconseguir que es repeteixin noves edicions i més exposicions. Per tant, us animo a enviar-hi alguna cosa. Em diu que el termini s'allarga fins el proper dia 3.

Comentaris

elii ha dit…
holaa que el divuix esta mol currat i k el divuik k em tens k fer aber cuan mufas hee xd soi la eli de xalest xd per si tu avias ulbidat de mi hee k et tens k pasar per aki hee cua tu bulgis i passas k res k menvaix dw
Kap ha dit…
k mn rkordo, no ptxis, dw!
An ha dit…
Sigo de bajón...garabateando, eso si, pero sin sacar nada decente, a ver si me animo a lo del vino. Saúdos e apertas
Gargotaire ha dit…
Mecasum. Veient que no em donava temps d'acabar la il·lustració per al concurs del vi ho vaig deixar estar pensant que ja l'acabaria amb més calma per a l'any que ve. Si hagués sabut abans que s'allargava...

Espero que sobrevisqui fins llavors!
Kap ha dit…
An: a ver si sales del bajón... todos los que garabateamos somos muy autoexigentes. Esto es bueno simpre que no nos bloquee y nos permita seguir dandole al tajo.

Gargotaire: Hi ha tot de concursos d'aquesta mena als que val la pena participar, no pas per anar-hi a guanyar, si no pel sol fet de participar, d'entrar al circuit internacional dels dibuixants, per que els catàlegs valen la pena, o pel sol fet que marcar-se un tema i una data d'entrega que cal complir és bo per exprimir la neurona. Et recomano fer un cop d'ull a un enllaç que es diu googlm.com, on hi ha tots els concursos d'humor que hi ha, endreçats per data, tema i etc... cada mes caldria participar en un: és una manera excel.lent d'estrenyer llaços amb gent que dibuixa arreu del món... que són una pila!
Gargotaire ha dit…
No, si ja miro de fer-ne de tant en tant, però si és un concurs sempre un s'hi mira més i en aquest cas el temps se'm tirava a sobre. Gràcies per l'enllaç i felicitats pel que indiques avui.

Entrades populars