5/3/10

Concurs d'humor gràfic Cargoler

En Marçal, director general de la multinacional lleidetana de l'humor (Humoràlia), demana fer el màxim de difusió d'aqueta tercera edició del Concurs Internacional d'Humor Gràfic Cargoler. En aquest enllaç es poden descarregar els bases. Obert a amateurs i professionals, el premi és de 1003 euros i un viatge a Lleida, per menjar cargols. Les obres en A-4 es poden enviar a 300 dpi per correu electrònic.

Marçal, director general de la multinacional lleidetana del humor (Humoràlia), pide hacer el máximo de difusión de esa tercera edición del Concurso Internacional de Humor Gráfico Caracolero. En este enlace se pueden descargar las bases. Abierto a amateurs y profesionales, el premio es de 1.003 euros y un viaje a Lleida. Las obras en A-4 se pueden enviar a 300 dpi por correo electrónico.

Per acabar la Searle's Week, ho il.lustro amb un gat-cargol de Ronald Searle... i és que el mestre britànic -no sabem si fou desprès d'un viatge a Lleida- va dedicar un llibre titolat Hello? Where Did All the People Go?, als gastròpodes.

Para terminar la Searle's Week, lo ilustro con un gato-caracol de Ronald Searle ... y es que el maestro británico -no sabemos si después de un viaje a Lleida- también dedicó un libro titulado Hello? Where Did All the People Go? a los gastrópodos.

3 comentaris:

Marçal Abella ha dit...

Multinacional Lleidatana! Mira, just ara estem ampliant en 25 plantes més el nostre gratacels on hi treballen més de 1200 persones sense parar! Les llums de neó on hi posa Humoràlia son tan grans que ja es poden veure des de l'espai. Mira-ho, mira-ho al Google Earth.
Salut, amic!

Marçal
Director General i altres coses vàries

kap ha dit...

Ostres, amb la crisi deveu haver fet reducció de personal, perquè abans ereu molts més de 1200...

An ha dit...

Termino un encargo y me pongo con esto y otros menesteres que e dejado aparcados...ais...dinero escaso dinero XD Saúdos mestre