Humoràlia, 14 anys


Aquesta setmana es celebra a Lleida la sisena edició d'Humoràlia, la Biennal Internacional d'Humor de Catalunya. Una nova edició d'aquest esdeveniment imprescindible en el panorama de l'humor gràfic del nostre país, que aquest any ens apropa l'obra de l'històric dibuixant cubà René de la Nuez (Sala Rogeli Aragonés), el caricaturista Xinés Zhu Sizun (Sala Garcia Sarramona), el fabulós Napi (Sala d'exposicions dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat), la col.lectiva "Dibuixant lo nou mil.leni" (IEI) i la que repassa els 14 anys d'activitats d'Humoràlia a la Sala Mariano Gomà: "5+1 Biennals". Sí, sí, sóc l'autor del cartell d'aquesta edició.

Esta semana se celebra en Lleida la sexta edición de Humoralia, la Bienal Internacional de Humor de Catalunya. Una nueva edición de este evento imprescindible en el panorama de nuestro humor gráfico, que este año nos acerca la obra del histórico dibujante cubano René de la Nuez (Sala Rogeli Aragonés), el caricaturista Chino Zhu Sizun ( Sala Garcia Sarramona), el fabuloso Napi (Sala de exposiciones de los Servicios Territoriales de Cultura de la Generalitat), la colectiva "Dibuixant lo nou mil.leni" (IEI) y la que repasa los 14 años de actividades de Humoralia en la Sala Mariano Gomà: "5 +1 Bienals". Sí, sí, soy el autor del cartel de esta edición.

Més informació al bloc d'en Marçal, a la web d'Humoràlia o al bloc de Feco.

Comentaris

Ferran ha dit…
Tio tio tio,
realment crec que hi ha un gir a millor en els últims acudits des de que no fas servir tantes paraules, han guanyat en potència (el de la bici no el pillo però serà que no sóc de Barna), millorar en el dibuix és relativament fàcil, cal practicar, però millorar en les ideies és molt més difícil, i te n'has sortit de la òstia. Booo el cartell, però essent a lleida no hauria fet més justícia una pera llimonera? Felicitats per tot, un dia ja em dedicaràs el Manar manar.
Endavant que lo teu és meteòric
An ha dit…
Ahora mismo tenia pensado suvir esta noticia.Es una pena que no pueda asistir, espero por lo emnos poder ver fotos. Por cierto, la pagina de feco no se deja ver desde hace tiempo :( Saúdos e apertas.
Anònim ha dit…
Sr. kap: espero arribar a temps aquesta tarda a la presentació. Com jo sóc un home de molts vicis, li faria un prec: Que el "dire" i el "mossen" vagin per feina, que a tres quarts de nou donen per la nostra el Barça. A veure quants gols marca l'Eto'o. Ai, perdonin que ja no juga al club que li dòna el nom a la ciutat. O sia, espero que cap. Felicitats un cop més.
Unknown ha dit…
Muy Bueno KAP !!!
Muy acertado (y merecido) que te hayan elegido para hacer el poster de la 6° Humoralia

Qué año amigo !!!!

un abrazo
Nando
Kap ha dit…
Ran: Agraeixo molt els teus comentaris. Això de les idees, nomès et puc dir que faig el què puc, i si no ho faig millor és perquè no en se més. Deu ser que el ritme de l'acudit diàri em fa tenir la neurona més esmolada que fent-ne un de setmanal... no ho sé.

An: Gracias por la reseña en tus blogs. –Yo veo l web de Feco con normalidad... lo único raro es que hablan de un tal RuAn... ;-)

Sr. Polifònic: Gràcies per venir, ja va veure que ens podiem haver quedat molta més estona i no ens hauriem perdut els gols del Barça...

Nando: ¡Gracias! Sí, ¡Qué Año!

Entrades populars