Comic Strip Superstar

Una pausa entre tants dibuixos, per explicar, amb una certa urgència, una cosa que potser interessa a algú dels que visiten habitualment aquest bloc. Si us interessa crear una tira còmica a l'estil dels americans, i sindicar-la al Universal Press Sindicate (els que distribueixen, Garfield, Calvin&Hobbes, Lio, Mutt&Jeff, o Fred Basset, entre d'altres), ara teniu la oportunitat de participar en un concurs patrocinat per la llibreria online Amazon.com i l'editorial Andrews&McMeel. Aquí hi ha les bases del concurs (en anglès), en el que bàsicament cal enviar una proposta de tira, amb un títol, sinopsi, 10 tires de mostra i 2 dominicals (que per si no ho sabeu són amb més vinyetes i a color), abans del 12 de setembre.
Si això del concurs te la rebufa, però publicar a través d'Universal Press et fa gràcia, aquí hi ha les instruccions per enviar-hi material per tal que l'avaluïn. És un bon moment perquè s'estan obrint al mercat en llengua castellana.

Una pausa entre tantos dibujos, para explicar, con una cierta urgencia, algo que quizás interese a alguien de los que visitan habitualmente este blog. Si estás interesado en crear una tira cómica al estilo de los americanos, y sindicarla a través del Universal Press Sindicate (los que distribuyen, Garfield, Calvin & Hobbes, Lio, Mutt & Jeff, o Fred Basset, entre otros), ahora tienes la oportunidad de participar en un concurso patrocinado por la librería online Amazon.com y la editorial Andrews & McMeel. Aquí están las bases del concurso (en inglés), en el que básicamente hay que enviar una propuesta de tira, con un título, sinopsis, 10 tiras de muestra y 2 dominicales, antes del 12 de septiembre.
Si lo del concurso te la suda pero publicar a traves de agencia te hace tilín, aquí están las instrucciones para enviar material para su evaluación. Es un buen momento porque están abriendo mercado a productos en español.

Comentaris

ran ha dit…
m'encantaria, seria temendo però malauradament crec que el meu humor no quadra amb els ianquis i no me'n surto per "ianquitzar-lo", l'estil de les meves tires és patxanguero i underground i amb prou feines arriba a ser digne de l'Amaníaco. Però igual m'hi poso, què collons, el meu verdader do és perdre el temps i, com diu el Robert de Niro, no hi ha cosa més llàstimosa que desaprofitar el talent.un abrassu crak
ran ha dit…
Oooohh...si et mires el segon punt de les bases diu que els catalanets / españolitos no ens podem presentar. No entenc pq, serà que el nostre humor no cola als anglosaxons i ens liquiden de cop? pq parlem un anglès nefast?
npi, hauria estat guai, de totes formes era una possibilitat entre 7000, estava difícil..
Kap ha dit…
Doncs és veritat. Quin goig ser espanyol! Sí que era difícil, però no se sap mai. De tota manera, hi ha la via normal, on potser hi ha més possibilitats. Si distribueixen coses com les d'en Tute o el Lio, vols dir que els homes pilota no són una mica millors?
An ha dit…
A ver si consigo venderlas en Usa ya que no lo hago en España :D Saúdos
Kap ha dit…
Pues pruébalo. ¡Nunca se sabe!

Entrades populars