David Vela a toda máquina

Amb això de les vacances hi ha algunes coses que cal ressenyar i tinc ganes de treure del pap. El primer de la llista, perquè s'ho mereix i perquè val la pena, és David Vela. Al seu bloc ens està proporcionant cada dia teca i més teca de primer ordre sobre un dels ninotaires més interessants -i, ai las, desconeguts- de la primera meitat del segle XX: Salvador Bartolozzi. David és, segurament, la persona que en sap més del món sobre la figura tan genial com misteriosa de Bartolozzi. Per això val la pena treure-hi el cap, i perquè a més ens va plantejant el perfil de l'artista en capítols curts molt fàcils de llegir. Un lectura imprescindible per aquest estiu!
A banda d'això, l'editorial ACVF acaba de llençar el llibre "Bestiario de Greguerías" en format digital. A canvi d'un SMS hom pot descarregar-se el bonic llibre de bestioles de David Vela il.lustrades amb mots de Ramon Gomez de la Serna... o no, potser eren bestioles de Ramon Gòmez de la Serna il.lustrades per David Vela...


Con esto de las vacaciones hay algunas cosas que hay que reseñar y tengo ganas de sacar ya del buche. El primero de la lista, porque se lo merece y porque vale la pena, es David Vela. En su blog nos está proporcionando cada día información de primer orden sobre uno de los ninotaires más interesantes -y, también desconocidos- de la primera mitad del siglo XX: Salvador Bartolozzi. David es, seguramente, la persona que sabe más del mundo sobre la figura tan genial como misteriosa de Bartolozzi. Por eso vale la pena ir a ver lo que nos explica, y porque además nos va planteando el perfil del artista en capítulos cortos muy fáciles de leer. Una lectura imprescindible para este verano!
Además, la editorial ACVF acaba de lanzar el libro "Bestiario de Greguerías" en formato digital. A cambio de un SMS se puede descargarse el bonito libro de bichos de David Vela ilustradas con palabras de Ramon Gomez de la Serna ... o no, quizás eran bichos de Ramón Gómez de la Serna ilustradas por David Vela ...

Comentaris

david ha dit…
Gracias Kap. Como me han encargado un artículo sobre teatro en el exilio, me ha dado por recuperar cosas de Bartolozzi para el blog y meter alguna imagen nueva. Lástima que la mayoría son fotocopias de microfilm, porque hay dibujos, como los de la Gran Guerra que son geniales.

Entrades populars