Sa Lavativa

L'incombustible Pep Roig, president, pendent, decadent, ànima, bidell i senyora de fer feines del no nat Museu de l'Humor de Mallorca, amb l'ajut inestimable del "secretari coixet" Toni Rotger, ha ressucitat Sa Lavativa, una emblemàtica publicació satírica que va perpetrar-se a ses illes a principis dels anys vuitanta.
Per començar, la nova web-blog de Sa Lavativa, ens ofereix la reproducció dels primers números, i s'han pantejat la producció d'una publicació de papre "si arriben els doblers". Tothom qui hi estigui interessat que els faci arribar un correu electrònic. Tot el suport a aquesta iniciativa, i més que n'hi haguessin!


El incombustible Pep Roig, presidente, pendiente, decadente, alma, conserje y señora de la limpieza del aún no nacido Museu de l'Humor de Mallorca, con la ayuda inestimable del "secretario Coixet" Toni Rotger, ha resucitado Sa Lavativa, una emblemática publicación satírica que vió la luz en las islas a principios de los años ochenta.
Para empezar la nueva web.blog de Sa Lavativa nos ofrece la reproducción de los primeros números, y se han panteado la producción de una publicación de papel "si llegan los doblones". Todo aquel que esté interesado que les haga llegar un correo electrónico. ¡Hay que apoyar éste tipo de iniciativas!

Comentaris

ran ha dit…
bona iniciativa. aquesta portada m'ha recordat de sobte un geni del dibuix que malauradament va morir massa jove i al que crec que no s'ha fet mai justícia, un tal Calonge. era brutal el dibuix d'aquest home, un talent desmesurat
Kap ha dit…
Si... i hi ha poques referències i llocs on trobar-ne informació: http://www.lambiek.net/artists/c/calonge_a.htm
ran ha dit…
ja ho havia trobat, però és quasi res el que hi ha. aquí no es fa justícia al talent. Cultura hauria de garantir la previvència de la seva memòria d'alguna manera. saps si el Víbora complet està escannejat a algun lloc?
Kap ha dit…
Sí que està escanejat, però no s'hi pot accedir. Hi ha això dels 'drets d'autor', un petit impediment per l'accés lliure i universal a molt d'aquest material (és collonut que es digui drets d'autor una cosa que serveix perquè cobri tothom menys l'autor, que -amb sort- normalment es queda un 10% del que es recapta...)

Entrades populars