Saló del Cómic


Nota de premsa de Ficomic:

F.C.BARCELONA i R.C.D. ESPANYOL COL·LABOREN AMB EL 27é SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA

FICOMIC ha arribat a un acord de col·laboració amb el FC Barcelona i el RCD Espanyol per al 27é SALÓ DEL CÒMIC DE BARCELONA. Els socis de tots dos clubs que presentin el seu carnet d’abonat a les guixetes del recinte obtindran un descompte de dos uros sobre el preu de la respectiva entrada. Així, l’entrada al Saló per als socis del F.C.BARCELONA i R.C.D ESPANYOL passarà a costar 4 euros. També es beneficien d’aquesta entrada reduïda els membres del Club TR3S C i del Carnet Jove.
El SALÓ dedica aquest any una exposició dedicada a la relació del còmic amb el futbol titulada Vinyetes en fora de joc. El comissari d’aquesta mostra és Jaume Capdevila Kap, recent guanyador del Premi Gat Perich, i compta amb la col·laboració de l’editor i col·leccionista Joan Navarro.
FICOMIC realitza aquesta promoció especial amb els dos clubs de primera divisió de la ciutat de Barcelona amb motiu d’aquesta exposició. Totes dues entitats desenvoluparan una campanya publicitària i de comunicació entre els seus socis per a difondre aquest descompte especial.
El 27é SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA se celebrarà del divendres 29 de maig al dilluns 1 de juny de 2009 al palau número 8 de Fira de Barcelona.

FICOMIC ha llegado a un acuerdo de colaboración con el FC Barcelona y el RCD Espanyol para el 27 SALÓN DEL CÓMIC DE BARCELONA. Los socios de ambos clubes que presenten su carné de abonado en las taquillas del recinto obtendrán un descuento de dos euros sobre el precio de su respectiva entrada. Así, la entrada al Salón para los socios del F.C.BARCELONA y R.C.D ESPANYOL pasará a costar 4 euros. También se benefician de esta entrada reducida los miembros del Club TR3S C y del Carnet Jove. El SALÓN dedica este año una exposición dedicada a la relación del cómic con el fútbol titulada Viñetas en fuera de juego. El comisario de esta muestra es Jaume Capdevila Kap, reciente ganador del Premio Gat Perich, y cuenta con la colaboración del editor y coleccionista Joan Navarro. FICOMIC realiza esta promoción especial con los dos clubs de primera división de la ciudad de Barcelona con motivo de esta exposición. Ambas entidades desarrollarán una campaña publicitaria y de comunicación entre sus socios para difundir dicho descuento especial. El 27º SALÓN INTERNACIONAL DEL CÓMIC DE BARCELONA se celebrará del viernes 29 de mayo al lunes 1 de junio de 2009 en el palacio número 8 de Fira de Barcelona.

Comentaris

rsm ha dit…
I els socis del VILADA C.F., què? Això es discriminació. R.
Anònim ha dit…
Felicitats! i... què fa exactament un comissari del Saló del Còmic? Jo em passaré com cada any!
Kap ha dit…
Ramon, això dels socis del Vilada, ho haurem d'arreglar...

Laia, el comissari vigila que els pispes no robin cómics, i s'ha de posar a investigar els casos d'assasinat de gent que mor apunyalada per un llapis a l'interior del Saló del Cómic...

Publicacions populars