22/4/09

[NO]vizi

S'acaba d'inaugurar a Nàpols la gran exposició [NO]vizi , un recorregut visual pel dibuix satíric italià més actual, amb la participació de Vincino, Ellekappa, Marassi, Franzaroli, Beppe Mora, Tonus, Fricca i Natangelo. Es celebra al col·legi de periodistes de Nàpols, al Comicon, que és com el salò del còmic de Nàpols, i al Museu d'art contemporàni MADRE.
En aquesta exposició hi ha convidats tres dibuixants satírics no italians: Paco Alcázar, Chaterine i... un servidor de vostès.
Se acaba de inaugurar en Nápoles la gran exposición [NO]vizi, un recorrido visual por el dibujo satírico italiano más actual, con la participación de Vincino, Ellekappa, Marassi, Franzaroli, Beppe Mora, Tonus, Fricca y Natangelo. Se celebra en el colegio de periodistas de Nápoles, en el Comicon, que es como el salón del cómic de Nápoles, y el Museo de Arte Contemporáneo MADRE.
En esta exposición hay invitados tres dibujantes satíricos no italianos: Paco Alcázar, Chaterine y. .. un servidor de vostès.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Llástima,Nàpols no em cau de camí...pero tot i aixi espero que vagi be.

kap ha dit...

Jo em sembla que tampoc hi aniré. Però em diuen que és tot un éxit...

rsm ha dit...

Moltes felicitats. R.
Nota: definitivament has estat ungit pels Déus. Et ponen totes,... a altres ens surten berlots, com dèiem a Vilada en català no normatiu. I a Berga?

kap ha dit...

Ramon: Merci.
Jo crec que més que questió d'uncions i berlots, és més aviat una barreja de tossuderia, paciència i allò "d'anar fent".
El que passa és que si has plantat moltes llavors i floreixen totes, obtens una gran collita: el secret és aquest, haver fet una bona sembra, no ara, si no quan n'és l'estació...

natangelo ha dit...

Ay lo sabio que sabes ser, Kap!
un fuerte abrazo desde Napoles