La buena prensa

Un bloc d'allò més interessant que analitza el què diuen els diaris i com ho diuen, és La buena prensa, a càrrec de Miguel Ángel Jimeno i Txema Díaz Dorronsoro, de la Facultad de Comunicación de la Universidad de Navarra. Tenen un especial interès -que és d'agraïr- per la sempre oblidada il·lustració de premsa, i l'altre dia van parlar una mica de mi, (de fet, qui parlo sòc jo, intentant respondre el seu qüestionari).

Un blog de lo más interesante que analiza lo que dicen los diarios y cómo lo dicen, es La buena prensa, a cargo de Miguel Ángel Jimeno y Txema Díaz Dorronsoro, de la Facultad de Comunicación de la Universidad de Navarra. Tienen un especial interés-que es de agradecer-por la siempre olvidada ilustración de prensa, y el otro día hablaron un poco de mí, (de hecho, quien hablo soy yo, intentando responder su cuestionario).

Comentaris

An ha dit…
Pasare a echarle un ojo a ver si aprendo algo. saúdosy en hora buena
Sergi ha dit…
Molt bona la entrevista...no t'has deixat cap mestre del humor a la butxaca,o potser si...el Oli,que era un paio collonut i un molt bon dibuixant.Dintre d'uns anys seras tu el referent de les noves generacions de ninotaires...i tant!!!
Kap ha dit…
An: Vale la pena, no por mi, si no por el resto de ilustradores que aparecen y lo qu edicen...

Sergi: M'he n'he deixat molts... però és que n'hi ha tants. L'Oli, exacte, és un dels que falta... Dintre d'uns anys ja ho sentirem a dir... jo em sembla que encara em falta tros per córrer... però gràcies per la floreta!

Entrades populars