Censura


All The Art That’s Fit to Print (And Some That Wasn’t) és el llibre de Jerelle Kraus, ex Editora d'Art de les pàgines d'opinió del diari New York Times publicat per Columbia University Press, on ens mostra 320 dibuixos encarregats pel diari que mai no van veure la llum. En alguns casos, fins i tot, el diari va pagar fins a un milió de dolars en concepte d'honoraris d'anul.lació, per tal d'evitar la publicació i difusió d'algunes d'aquestes imatges, la majoria per entreveure connotacions sexuals on no n'hi ha. Tot això, ben explicat en aquest imperdible article d'Steve Brown a Alternet, traduït al castellà a Rebelión.

All The Art That’s Fit to Print (And Some That Wasn’t) es el libro de Jerelle Kraus, ex Editora de Arte de las páginas de opinión del diario New York Times publicado por Columbia University Press, donde nos muestra 320 dibujos encargados por el diario que nunca vieron la luz. En algunos casos, incluso, el diario pagó hasta un millón de dólares en concepto de honorarios de anulación, para evitar la publicación y difusión de algunas de estas imágenes, la mayoría de veces por entrever connotaciones sexuales donde no las hay. Todo ello, bien explicado en este imperdible artículo de Steve Brown en Alternet, traducido al español en Rebelión.

Comentaris

Ferran ha dit…
Osti que bo. Que et censurin al Times si que és un bon negoci. Em quedo amb la frase "De nuevo, puedes decirlo, pero no puedes dibujarlo", diu molt de les arts gràfiques. El ventura i coromines és un o són dos?
Anònim ha dit…
molt interessant,aquest post. Per cert,Felicitats,encara que sigui d´efectes retardats,pel teu merescut Gat Perich. Adéeuu !
Kap ha dit…
Ran: Interessant de totes totes. El meu exemplar deu ésser ja dins d'un pauete creuant l'Atlàntic...
El Ventura és un (Enrique Ventura, dibuixant) i en Coromina és un altre (Antoni Coromina, guionista)...

Quim: Gràcies!

Entrades populars