Gràcies. Gracias.

Gràcies a tots els que heu passat pel bloc, a tots els que heu trucat, enviat correus, missatges i tot plegat. Deixo un recull de premsa, a base d'enllaços que m'han fet arribar en Marc, en Quel i, sobretot, en Ramon.
Gracias a todos los que os habéis pasado por el blog, a los que habéis llamado, enviado correos, y mensajes. Dejo una revista de prensa a base de enlaces que me han hecho llegar Marc, Quel y, sobretodo, Ramón:
La Vanguardia digital, El Periódico, Europa Press, Avui, Regió 7 (notícia 1, notícia 2), TV3cat24, VilaWeb (El Punt), Diari Maresme, Directe, Agència Catalana de Notícies, Co·legi de Periodistes, Ajuntament de Premià de Dalt, El Periòdico de Aragón, Ràdio Berga, DeConcursos, Diari de Mataró, Berguedà Actual, JRMora, Quel, Feco, Un Episcopatha a Deliròpolis, Humorgrafe, Aleix Saló.

(de propina, un kap-gat que m'ha enviat en Toni:)

Comentaris

Anònim ha dit…
Però on són les entrevistes? les retrospectives? les expos multitudinàries? espero que esmenin l'error quan oficialitzin el premi! i que et cobreixin d'or company. You're a celebrity!
Puigmalet ha dit…
Enhorabona. Quin honor rebre un premi amb el nom del Perich!
Kap ha dit…
Ran: Home, una mica d'or no aniria malament, que la hipoteca pica...

Puigmalet: La veritat és que sí, un gran honor.
Anònim ha dit…
m'estàs dient que no cauran els doblons? des de quan es pot fer bullir l'olla amb honors i distincions? esperava més d'aquest pais...Que no li paguin al Buenafuerte ho entenc però que no paguin als ninotaires és de jutjat de guàrdia. Com se suposa que has de fer-te amb un joc de pals de golf nou? o canviar-te el Cayenne?
haurem d'esperar al Pulitzer.
Sergi ha dit…
El dia de l'entrega del premi no agafis un mareig al barco que sino quedaria malament...Crec que en Perich estaria totalment d'acord en aquest lliurament.Per cert,el carajillo pagat que sigui de Whisky en honor al Perich..je.
Kap ha dit…
Ran: El Gat Perich no té dotació econòmica... però ho compensa amb dotació sentimental. Bullir l'olla? Has provat la sopa de llàpis?

Sergi: Suposo que estaré tan eufòric que no m'adonaré que sòc al barco. De tota manera, sòc de terra endins i això de l'alta mar em fa molt respecte... recordo quan ens vem trobar tots els dibuixants a València per la Copa Amèrica que ens van dur amb un barco del qual només vaig veure'n el lavabo...
Elena Ospina ha dit…
ENHORABUENAaaa... empiezas bien el año arrazando con todo! deja algo...jajaj
Unknown ha dit…
Ja m'he enterar per un munt de pàgines diferents al web.
ENHORABONA!
Anònim ha dit…
Kap, me he pasado por aqui que he andado liada... Muuuuchisimas felicidades!! lo mereces, un saludete!

(Belén, ex-FGUA)

Entrades populars