Gragots #1

Com que ahir no em vaig haver d'estar a fer l'acudit de La Vanguardia i m'avorria, m'he dedicat a perdre el temps perpetrant això...
Ayer ya no tuve que dibujar el chiste de La Vanguardia... como me aburría, me he puesto a hacer esto...

Comentaris

Josep ha dit…
Ho sent, però el màxim que faig és un plagi a la setmana. I ja et vaig plagiar ahir, així que avui no toca plagi!
Kap ha dit…
Per mi no se n'estigui...
Josep ha dit…
Viciós, pervertit!! Un plagi a la setmana és un acte d'amor. Dos plagis setmanals és caure en el vici i la depravació.
Ferran ha dit…
Joseph, el que tu fas no és plagi! Un plagi és: Part d’una obra d’altri inserida en la pròpia sense indicació de la font. I tu SI que dius que l'acudit és del Kap. Però ja que el Kap s'hi avé pregunto: et podem plagiar, Kap? a mi em treuria de més d'un apuru aquells dies en els que no et ve res al cap...
Saludus als dos
Ran
Ferran ha dit…
Per cert molt bona la revista.
Per cert 2: amb quin paper treballes? crec que és l'últim que em quedava per preguntar-te sobre com dibuixes...
Per cert 3: No vegis la crítica que et vas marcar amb el Jodri -el professor de dibuix- quant cobres? Jo pagaria per un comentari crític així.
Per cert 4: molt bona la revista
PC 5: No hi ha dret que tornin a posar els Ventura i Coromines (és un? són 2?) tot i que dibuixi/n molt bé (en el seu estil) ni el dibuix ni la ideia tenen la química i/o trempera necessària per a jugar a primera divisió, està/n apoltronats, deuen tenir un bon endoll a la direcció del diari...estic molt decontent amb la qualitat gràfica en general de les il·lustracions del diari -i dels altres- crec que tenim millors il·lustradors en aquest/s país/os com per omplir les pàgines d'avorriment gràfic com ho fem, ja l'hi pots dir al Sr. Vanguardia de part meva.
Abrassus i tal
Ran
Sergi ha dit…
Ondia,molt ben parida la revista...
a veure si tenim sort i t'avorreixes mes sovint,je,je.
Ens veurem en el premi Ivá?
SOLER ha dit…
Estic d'acord amb el Sergi, per mi tambe et pots avorrir mes vegades...
Phil Musical ha dit…
Benvolgut Kap, celebro que t'agradi la meva faceta d'arqueòleg musical. Jo també segueixo les teves passes a La Vanguardia. Dels teus últims acudits em quedo amb el del paio que penja la senyera al balcó, al costat del que penja el cartellet d'En Venda. Boníssim, de debó. A veure si ens coneixem algun dia. Jo també practico l'humor, però en versió radiofònica i televisiva. Una abraçada des de la república independent del Guinardó. I merci per linkar al meu blog!!!!
Kap ha dit…
Josep... una mica de vici i depravació de tant en tant (posem un o dos cops cada dia) no estan mal...

Ran: tens tota la raó. El Josep cita i tradueix. Això no és plagi. És un honor.
Si t'haic de treure d'un apuro, endavant, peròe stic segur que tens els teus propis mecanismes per arribar a un bon acudit.
Per cert (I), gràcies. És una mena d'experiment. Veurem on arribem...
Per cert (II), dibuixo sobre qualsevol cosa. Normalment sobre paper normal i corrent (ni gramatges ni textures ni punyetes); però si es tracta d'aquerel.la magrada un Guarro d'aquerel.la normal, tot i que ara tinc un paquet de Canson de 200g que em dona força bon resultat.
Per cert (III), això no costa res, i a tu també t'he dit el què he cregut que t'he de dir sempre que m'ho has demanat... ja et passaré la factura.
Per cert (IV i V) s'agraeix... què vols que t'hi digui. Vostè que em mira amb bons ulls!

Sergi: Merci. Si tinc temps, a veure si m'avorreixo un cop al mes. I si no, serà menys sovint. Quan és això de Cornellà? Ja saps que jo m'apunto a tot...

Soler: Aquest és ben bé un experiment amb material que ja estava fet. Veurem si hi ha temps epr anar fent cosetes inèdites...

Phil: Merci per la visita. Com diu en Ran, "mos veiem pels blocs".

Entrades populars