Paradís


Esta es una ilustración para un libro que saldrá en breve. ¿Sabíais que antes de llegar a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, por un callejón situado detrás de la catedral, se alcanza el número 10 de la calle Paradís, donde se conservan cuatro columnas unidas por un arquitrabe, correspondientes al antiguo templo de Augusto, del siglo I a.C., que estaba ubicado en un extremo del fórum? Yo tampoco.

Això és un ninot per un llibre que sortirà d'aquí poc. ¿Sabíeu que abans d'arribar a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, per un carreró situat darrere la catedral, es troba el número 10 del carre del Paradís, on encara es conserven quatre columnes unides per un arquitrau corresponents a l'antic temple d'August, del segle I a.dC., que es trobava ubicat en un extrem del fòrum? Jo tampoc.

Ah, avui hi ha la presentació del llibre El Guepard, 1970 de Lluís Juste de Nin, a les 19:00 hores a la Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62), a càrrec d'Ernest Benach, Fer i Paco Camarassa.

Comentaris

Franchu ha dit…
Ostres ara em fas dubtar... no sé si ho conec jo això...mmm... miraré d'investigar...jejeje

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
euler ha dit…
Kap, esta vez el concurso lo pongo yo visita el siguiente enlace: www.rockers-punk.blogspot.com
espero que te guste, yo te animo a participar...

un saludo!!
Mike Franco ha dit…
Ehmm... sí, si, i tant que ho se... ehem, ehem... ara xDDD

Mira, mai no t'allitaràs sense saber-ne una de nova xDDD

Quin contrast hi ha entre el dibuix en blanc i negre i el dibuix a color... semblen dos de diferents! Està molt bé veure'ls així :D
Ferran ha dit…
Maaaaaaco el dibuix. Com deia aquell: la feina ben feta no té fronteres -ni temporals, diria jo-. El Tharrats si que és un monstru però segueixo pensant que l'entrevista-suport hi ha tingut el seu paper. A veure si a la pròxima parles de mi! Cuidesemele company
BartolomeC ha dit…
Kap: Me ha sorprendido tú nuevo libro,Bagaria,un interesante ensayo, enhorabuena por la idea.
Kap ha dit…
Franchu: Ja m'ho explicaràs...

Euler: Veremos de qué va... gracias!

Mike: I veiessis l'esbós! No soc capaç de passar mai per damunt d eles línies que he esbossat abans.

Ran, a la propera entrevista que em facin (si mai més m'en fan cap) parlaré de tu. (ara, no em faig responsable de les conseqüències)

BartolomeC: Gracias por el mensaje. El mérito no es mio sinó de Bagaría. Lo único que yo pretendo es rendir tributo a uno de los más grandes y a la vez más olvidados.
mamarracho ha dit…
No las he visto, algún día tendré que ir. Pero se donde están, ya había visto algo sobre ellas, en el centro Excursionista de Catalunya.

Entrades populars