Humor negro

Aquest és un dels gargots que he fet per al darrer número de la revista Amaníaco, amb la conegudissima tècnica de retallar una plantilla de paper que tapa les parts blanques, i esquitxar la resta amb tinta xina sucada en un raspall de dents. Sí, es fot un merder de ca l'ample, i encara tinc esquitxos al sostre. Però és molt divertit.

Esta es una de las viñetas que dibujé para el último número de la revista Amaníaco con la famosa técnica de recortar una plantilla de papel con la que cubrir las áreas blancas, y salpicar el resto con tinta china a base de menear un cepillo de dientes. Sí, es una guarrada, y aún hay restos de tinta china en el techo. Pero también es de lo más divertido.

Por cierto, hasta el 10 de marzo hay tiempo para votar esta revista (y creo que se lo merece) en los premios populares del XXVI Salón del Cómic de Barcelona en la categoría de mejor revista.

Comentaris

Ferran Vidal ha dit…
Un dibuix Kapllonut! Anda que no es disfruta fent el marranu amb el raspall de dents! ens veiem a l'Amaníaco, jo ja he votat...
Ran
david ha dit…
Qué pasada de dibujo!! Tendrías que hacer una colección con esta técnica y estilo... Yo hasta me lavaría los dientes con ese cepillo por verla
Anònim ha dit…
Ep! Coincideixo amb en Ferran. Kapllonut! I per cert, jo conec un Ferran Vidal que treballava al Tibidabo. Pots ser el mateix?
Kap ha dit…
Ferran: En el fons els dibuixants som com criatures, i el que ens agrada és enllardar-nos...

David: Por mi sí... pero mi señora dice que me va a cortar los dedos si vuelvo a agarrar el cepillo y la tinta.

anònim: Merci... (a mi també m'agradaria saber si en Ferran va treballar al Tibidabo. No en fa cap cara, la veritat, però la gent té cops amagats...)

Entrades populars