Inversión

Comentaris

Franchu ha dit…
Ja ho diuen "A río revuelto ganancia de pescadores", esta clar que aquesta suposada crisis en la que estem inmersos, com sempre afecta als de tota la vida y engrandeix a la minoria de sempre....

Molt bona reflexió Kap,

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Cheewee ha dit…
perdona....però tens algun mail de contacte?? no cal que l'escriguis aqui. m'envies un mail al meu correu (el pots veure a la web)

gràcies!
Mike Franco ha dit…
Jias!!
Mira tú, com a consell val el seu preu en or... o en fum, vaja :P
Roger Seró ha dit…
iep Kap!
doncs si què estava en exàmens.. ara ja li fotré més canya al bloc (a més la setmana que ve recomenço les classes i el profe ens fotrà més feina)

ei! m'encantaria q em signessis... pero no tinc res teu xD això si, no seria la primera vegada que vaig a un autor que m'agrada amb un paper blanc perquè em faci un dibuix dedicat... això si que em faria gràcia!

per cert, cada quan publiques a la vanguardia? sovint quan la fullejo m'hi fixo però no sempre t'hi veig. (fins i tot la meva amiga especial ara et cerca)

a! i molt guapo el link q as posat al bloc Comicat, si segueixen així valdà molt la pena... a més han penjat que a la meva ciutat, Tarragona, faran una setmana del còmic! m'han alegrat el dia, veurem com serà. Ara els hi posaré algun comment.

ens llegim, fins aviat.
Anònim ha dit…
sube el humo pero de quién?
SOLER ha dit…
Ja tens rao, KAP, ja...pero que hem de fer els que no tenim fum?
Kap ha dit…
Sí franchu, a pagar i a callar. Ja he rebut la postal, gràcies!

che, ja deus tenir un missatge meu al teu correu, però ara estaré uns dies fora, no se quan contestaré.

Mike: com era alló... ¿que pesa més un quilo de fum o un quilo d'or?...

Roger, espero que els examens t'hagin anat d'alló més bé. Per signar tansols necessitem paper i alguna cosa que guixi ;-) A la Vanguardia ara hi publico només els dilluns. (bé i normalment a l'estiu cada dia, però ara no és l'estiu)

Luca: ¡siempre sube el humo de los mismos!

Senyor Soler, si no tenim fum, hem de fer com l'Avi... fotren's un bon puro!

Entrades populars