Comicat

Acaba de néixer Comicat, una pàgina que, segons el post inaugural (de fa dos dies), volen
compartir i difondre la nostra afició i potenciar, especialment, els còmics en català (tant la producció pròpia com la traducció d'obres estrangeres) i donar ressò a l'activitat que en aquest àmbit es desenvolupa en les terres de parla catalana
Darrera del projecte hi ha Fonamental de fonamental, Jaume Salvà de Nou Llunari, Marc Pastor de Per Tutatis!, Nightwing80 de Meo Quidem Animo, i Utrescu de Coses de l'utrescu.
Molta sort al projecte, esperem que aviat sigui un lloc de referència.

Algun dia hi haurà algú que es dediqui a fer el mateix amb l'humor gràfic?



Ha nacido Comicat, una pagina que, según su post inaugural (hace dos días), quieren
compartir y difundir nuestra afición y potenciar especialmente el cómic en catalán (tanto la producción propia como la traducción de obras extranjeras) y ser altavoz a la actividad que en éste ámbito se desenvuelva en las tierras de habla catalana (traducción sui generis)
Detrás del proyecto están Fonamental de fonamental, Jaume Salvà de Nou Llunari, Marc Pastor de Per Tutatis!, Nightwing80 de Meo Quidem Animo, y Utrescu de Coses de l'utrescu. Mucha suerte al proyecto, esperamos que se convierta pronto en un lugar de referencia. Algun día alguien hará lo mismo con el humor gráfico?

Comentaris

Emili Samper ha dit…
Gràcies per l'acollida i la difusió, Kap! ;D
Salut!
Unknown ha dit…
A més encara que s'anomeni ComiCat no serem tant puristes com per excloure l'humor gràfic, hi ha espai per tot. Per cert, tens un article molt maco a Tebeosfera sobre l'humor gràfic a Catalunya, si el tinguessis en català i no l'haguessis publicat (i volguessis), ens encantaria fer-ho a nosaltres! Pel que fa a pàgines sobre humor gràfica n'hi ha una prou interessant en català: http://www.bib.uab.es/comunica/hg/index.htm
Kap ha dit…
Caram, nois, quina rapidesa!
Gràcies per treure el nas en aquesta humil morada virtual... Com veieu, tot i que el què a mi em barrufa és l'humor gràfic, tampoc excloc el còmic ;-)
No tinc l'article de tebeosfera en català, però si us interessa, tot es pot arreglar...
De debó desitjo que el vostre engrescador projecte es converteixi en un lloc de referència!
Unknown ha dit…
De fet si que ens interessa, seria una bon escrit per aparèixer com a reportatge.
Kap ha dit…
Ja ho sentirem a dir...

Entrades populars