LiberPress 2007

Aqui teniu el cartell que he fet per a l'edició 2007 dels premis LiberPress. Els premis reconeixen la tasca del periodista Enrique Meneses, la dibuixant de còmics Marjane Satrapi, el director Carles Bosch, el cantautor Raimon i la Fundació Mares de Srebrenica i l'associació Fotògrafs per la Pau.
Entre els gargotaires que les anteriors edicions han fet el cartell d'aquests premis hi ha Juan Ballesta, Forges i Cesc, o els dibuixants francesos Wolinski, Charb, i Wozniack, entre d'altres.

Aquí veis el cartel que he hecho para la edición del 2007 de los premios LiberPress. Este año reconocen el trebajo del periodista Enrique Meneses, la dibujante de còmics Marjane Satrapi, el director Carles Bosch, el cantautor Raimon i la Fundación Mares de Srebrenica y la asociación Fotògrafs per la Pau.
Entre los garabateros que les anteriores ediciones han dibujado el cartel, están Juan Ballesta, Forges y Cesc, o los humoristas franceses Wolinski, Charb, y Wozniack, entre otros


Cito la nota de la web de la Diputació de Girona
El periodista madrileny Enrique Meneses i la dibuixant iraniana Marjane Satrapi han estat distingits amb els Premis LibrePress 2007 que es lliuraran a Girona el dimecres 21 de novembre, segons han donat a conèixer l'associació Liberpress i la Diputació de Girona, organitzadores dels guardons.

Els Premis LiberPress arriben enguany a la novena edició i a mes de Satrapi i Meneses, distingiran a la Fundació Mares de Srebrenica i l'associació Fotògrafs per la Pau, en la categoria LiberPress France; al director Carles Bosch, en l'apartat LiberPresss cinema; i al cantautor Raimon, en el LiberPress Cançó, de nova creació

Els Premis LiberPress volen premiar a personatges d'àmbit mundial (especialment periodistes) que hagin destacat per la seva labor independent, democràtica i solidària. Al llarg d'aquestes nou edicions, han rebut el Premi LiberPress gent com Ryzard Kapuscinscki, Jon Lee Anderson, Ignacio Ramonet o l'Associació Nunca Mais, entre d'altres.

Enguany, per primera vegada, rep el Premi LiberPress una dona i coincideix també que és el guardonat més jove en tota la història dels premis. Marjane Satrapi, autora de l'obra de gran èxit Persépolis, recollirà el LiberPress perquè mitjançant el còmic i el dibuix gràfic "ha sabut retratar i denunciar els sofriments, joies i avatars del problema iraniý en aquest segle", explica el president de LiberPress, Carles McCragh.
Enrique Menses ho farà després de la seva llarga trajectòria professional, que l'ha portat a cobrir conflictes arreu del mòn "destacant la seva independència i valors humanitaris i defensa dels drets humans defugint del periodisme estrella", segons McCragh.

L'acte de lliurament dels Premis LiberPress 2007 comptarà amb la participació de tots els guardonats i tindrà lloc el dimecres 21 de novembre a l'Auditori Palau de Congressos de Girona a partir de les nou del vespre.



Comentaris

BONIL ha dit…
Kap, definitivamente es un placer visitar tu blog. Disfruto mucho de tu línea, de tu humor. El internet debería brindar también la posibilidad de tomar café con los amigos. ¡Un fuerte abrazo!
Kap ha dit…
Gracias Xavier! Usted que me mira con buenos ojos...

Entrades populars