Mi viñeta de La Vanguardia de hoy.

Comentaris

Anònim ha dit…
y seguirán así, algunos franquistas ya están empezando a reconocer que lo de Guernica fue obra suya y estos esperarán también medio siglo para admitir sus "errores".
Lópezrubiño ha dit…
Creo que hace tiempo se les nota las ansias irreprimibles de llegar al poder, pero lo del boicot a la Cadena Ser ya clama el cielo.
Estupenda la caricatura.
Franchu ha dit…
JUAS JUAS JUAS

Rajoy haciendo del personaje ese de Mary Poppins, que buena Kap...JAJAJA me estoy imaginando a la Aguirre haciendo de Mary Poppins...jejeje

Eres un maestro...

¡¡¡Saludetes!!!
Ferran ha dit…
Ei Kap!
Genial el xiste, com sempre...no t'imagines la ilu que m'ha fet el teu comentari, ets l'exemple del bon fer que jo voldria!!! Mira't l'altre blog d'humor que tinc -de tires còmiques- a veure què et sembla: www.comicsran.blogspot.com
Saludus míster!
Ran
Ferran ha dit…
Ei Kap! (Head!?)
Mola molt que t'hagis passat per les tires també, ho he penjat en plan mostra (les porto fent desde el 2000, mira't el CV) per veure si algun editorial li molen -també les he enviat en paper a 60 editorials i diaris (nassionà i interxeixional) però de moment tothom diu que molt guais...i que per ara tots bons...no espero res, és un producte difícil suposo. No crec que les vagi actualitzant pq ara no les publico.
Doncs això, moooltes gràcies per les amables paraules,
'nabraçada
Ran

Entrades populars