Festa tarragonina


L'amic Miguel Villalba, tambè conegut com "Elchicotriste" (no em feu dir d'on li ve això, però de "triste" us asseguro que no en tè res, que quan el coneixes és d'alló més divertit) m'envia la invitació a una festa de la seva revista Delirópolis. És el proper dissabte dia 13 a La Vaqueria (no, tampoc no tinc ni idea d'on para això de La Vaqueria, deu ser un antre tarragoní que no saben el què s'empesquen que els deixin fer festes de dibuixants), a les 22,30. Jo no se si podré anar-hi o no, pero veig que la intenció és fer una mena de "com més serem més riurem", i per tant aquí ho publico per si algú s'anima.
Delirópolis és una publicació d'alló més interessant, que us recomano fervorosament. Feta artesanalment, sense indústria al darrera, sense subvenció i feta amb grans dosis d'ilusió, esforç i amor a l'art; és, deixeu-m'ho dir, d'alló més digna, amb col.laboracions de bon nivell (jo no sóc ningú per convidar-vos a publicar-hi, però de ben segur que en Miguel us hi acullirà de bon grat). El ventall de firmes és d'alló més eclèctic (com el subtitol, que ve a dir "Arte y cómic secuencial") i permet tota mena de disciplines artístiques, amb preminencia del cómic, la ilustració i l'humor gràfic.

Comentaris

Franchu ha dit…
Ostres... doncs em molaria molt anar-hi, la veritat, pero entre que no tinc cotxe, i que dissabte he quedat amb tota la colla pessigolla per veure el Derby m'es impossible...

EL que si, que he vist l'enllaç que has posat i em posare en contacte amb aquest amic teu en Miquel, per veure com puc aconseguir aquesta publicació a Barcelona i participar-hi, sempre que li sembli bé...

Esta molt bé que també facis servir el blog com a punt de difusió... els que ens agrada això de l'art secuencial, la tira de premsa, etc... ens em d'anar ajudant, es la manera de caure en l'oblit.

UNA ABRAÇADA COMPANY!!!

Entrades populars