Bruguera!


Ahir, dimecres 30 de setembre, a les 19 hores, es va inaugurar a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (Plaça Lesseps) l'exposició L’humor a la Bruguera, i avui dijous 1 d'octubre, a les 19 hores, s'inaugura al Centre Cívic del Coll (Aldea, 15) la mostra Bruguera, Del Coll al món (aquí us podeu descarregar el tríptic en pdf). Les dues expos es podràn veure fins al 8 de desembre. Darrera de tot plegat hi ha Jaume Vidal i Carles Santamaria, a més de Xavier Frank director del Centre Civic del Coll i ànima d'aquest projecte (i de la recuperació d'El Coll com a epicentre del Bruguerisme) i Mari Cruz Martin técnica de l'Ajuntament de BCN.

Ayer miércoles 30 de septiembre, a las 19 horas, se inauguró en la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (Plaça Lesseps) la exposición L’humor a la Bruguera, y hoy, jueves 1 de octubre, a las 19 horas, se inaugura en el Centre Cívic del Coll (Aldea, 15) la muestra Bruguera, Del Coll al món (aquí podeis descargaros el pdf con el tríptico). Las dos podrán visitarse hasta el 8 de diciembre, Detras están Jaume Vidal y Carles Santamaría, además de Xavier Frank director del Centre Civic del Coll y alma del proyecto (y de la recuperación del Coll como epicentro del Bruguerismo) y Mari Cruz Martin técnica del Ayuntamiento de BCN.

Comentaris

ran ha dit…
Collons tio, que d'hora que et poses a pencar, això és macu. Ja et surten els acudits tant d'hora? Ahir ho vaig sentir per la radio, no hi aniré però està de conya que es munti.
Kap ha dit…
Si noi, si no es va d'hora el dia no dona per res...
(ara, que quedi entre nosaltres, una migdiadeta no me la treu ningú)
Josep ha dit…
Exigexio el llibre d'aventures i desventures dels treballadors de la Bruguera.
rsm ha dit…
Imprescindibles. Estàs a la última. Salut. R.
Kap ha dit…
Josep: Si es publica aquest llibre, hi hauría més sustos i marro que al "Cor de la ciutat"!

R: No et pensis, casi se'm passa el dia...
rsm ha dit…
El passat dijous vaig intentar anar al Centre Cívil El Coll. Encara mèsperen, em vaig perdre pel laberint de carrers. Ho veig fotut.
N.: No tinc GPS.

Entrades populars